KURSUS I EKSAMENSANGST

For unge på ungdomsuddannelser

Fra præstationsangst til coolness

Kursus mod eksamensangst – Få ro, fokus og styrke til eksamen

  • Kan det blive en god oplevelse at præstere?
  • Kan præstationsangst blive til ro i maven?
  • Kan man lære at berolige sig selv i stedet for at kontrollere sig selv?
  • Kan nogen lette redskaber hjælpe dig med at præstere på en afslappet måde?
  • Kan man blive så rolig til en eksamen, at man kan jonglere med alt det, man har lært?

Det er bare nogle af de spørgsmål vi arbejder med på kurser i eksamensangst, som retter sig mod dig, der læser på en ungdomsuddannelse, og som er interesseret i at præstere mere afslappet i skolen, til eksamen og i det hele taget. Som deltager bliver du en del af en gruppe på max 10 unge, der mødes hver tirsdag i 4 uger – 3 timer af gangen. Kurset mod eksamensangst er tilpasset præcis til de udfordringer og krav, der bliver stillet til dig på din ungdomsuddannelse.

Kender du det at blive grebet af panik, bare nogen taler om eksamen? Den paniske følelse man får alene ved tanken om ikke at kunne præstere så godt, som man vil. Genkender du det, at din performance kan være meget svingende alt efter, hvordan du har det; at du går i panik, når du synes, at du har for mange opgaver eller for meget at se til; at du ofte kommer til at sammenligne dig med andre unge og kritiserer dig selv for ikke at være god nok – og at du har svært ved at mærke, hvad du vil eller har lyst til, har svært ved at vælge og prioritere. Så er det her gruppeforløb mod eksamensangst noget for dig.

Forløbet er sammensat af forskellige evidensbaserede tilgange; 1) kognitiv psykologi, som handler om, hvordan tanker påvirker følelser og adfærd og kan forværre eller forbedre en oplevelsen; 2) neuropsykologi og hvad der sker i hjernen, når man oplever præstationsangst og stress; og 3) mindfulness der handler om teknikker til, hvordan man får sig selv til at falde til ro.

Forløbet er planlagt, så du øver dig på forskellige teknikker undervejs, der både giver indsigt i, hvad præstationsangst/eksamensangst er for en størrelse, og hjælper dig til at finde ro i stedet. Du vil få en oplevelse af at gå fra et møde langt mere afslappet, end da du kom, og have redskaber med dig til at kunne skabe den tilstand selv. Du lærer altså at håndtere din frustration, bekymring og andre reaktioner i forhold til at skulle præstere på dit studie. Så får du adgang til det, du har lært på studiet og føler dig mere sikker, når du skal bruge og præsentere det til for eksempel en eksamen.

Underviserne er erfarne terapeuter med speciale i unge og de udfordringer, som unge ofte kæmper med. Vi stiller ikke mange krav til din deltagelse – ikke andet, end at du er villig til at give dig selv et pusterum, er åben for at prøve noget nyt.

Du kan også hente vores 3 råd mod eksamensangst ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev på forsiden.

Ring gerne hvis du har nogle spørgsmål: tlf. 22 17 45 85

Vores kursus i eksamensangst afholdes Kronprinsessegade 46E, 1.sal, 1306 København K

Praktisk

Datoer: Program for efterår 2016 kommer snarest

Tidspunkt: kl. 17-20

Sted: København.

Pris: 2.950 kr. alt inkl.

Ring gerne hvis du har nogle spørgsmål: tlf. 22 17 45 85

Få 3 gratis tips mod eksamensangst

Du tilmelder dig samtidig vores nyhedsbrev

TESTIMONIALS

Det var et meget lærerigt kursus. Jeg har lært min krop, mine følelser og fysiske reaktioner bedre at kende. Øvelserne jeg har lært, er nemme og jeg kan lave dem diskret. På kurset mod eksamensangst er der en god stemning, og der bliver taget hensyn til mine personlige behov.

Katrine, 1.g, 16 år

Jeg kan allerede mærke en stor forskel fra inden kurset begyndte til nu. Min nervøsitet omkring eksaminer er blevet formindsket, og karaktergivningen er blevet en lettere proces. Selve kurset var en fantastisk oplevelse, hvor jeg fandt ud af, at mange andre gik og bar på de samme følelser og tanker som jeg. Det var et utrolig åbent og sikkert forum at være i. Dette kursus mod eksamensangst er helt sikkert noget, som jeg vil kunne bruge til min eksaminer i 3.G og fremover.

Laura, 3.g, 19 år

Jeg har aldrig kunne se nervøsitet som noget positivt. Jeg har altid fokuseret på de svagheder, jeg synes, jeg har haft i forbindelse med eksamen, men det har ændret sig. Igennem disse kurser har jeg kunne vende nogle af mine negative tanker omkring mig selv og min præstation til noget positivt. Nervøsitet behøver ikke være en dårlig ting, det kan presse mig til at blive bedre. Og jeg skal stole på mig selv og mine evner, for jeg er god nok. Det er de vigtigste ting, som jeg har taget med mig herfra. Tusind tak

Kvinde, 21 år, bachelorstuderende

KORT OM @ease

Teamet bag @ease består af psykoterapeuter og psykologer, der alle har flere års erfaring med arbejdet med unge og de udfordringer, man kan stå i som ung – så som eksamensangst.

KURSUSADRESSE

Sankt Peders Vej 4, st., 2900 Hellerup.

KONTAKT


Mobil 22 17 45 85