Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/at-ease.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5812
Til undervisere og forældre - kursus i eksamensangst.

TIL UNDERVISERE OG FORÆLDRE

Som forældre eller underviser genkender du sikkert, at:

For de unge kan det virke som om, alle andre har totalt styr på deres liv. De er på toppen med skolen, lektierne, festerne, vennerne, jobbet, udseendet, kæresteforholdet, sporten – og ved hvad de vil i livet. De kan sætte sig mål – og nå dem. Sådan ser det i hvert fald ud – udefra!!

Virkeligheden er selvfølgelig en anden. For de fleste kender til at være i tvivl, føle sig forvirrede, overvældede, have præstationsangst, dårlig samvittighed og undre sig over, om de mon er de eneste i verden, der har en ”off-day”.

Der er et stort pres, både fra omverdenen og én selv, til at leve det ”perfekte” liv. Så stort pres, så det kan være nødvendigt at ”opgive” og miste motivationen – fordi det alligevel er et håbløst projekt at følge med på alle fronter. Det kender både voksne og unge.

Som forældre eller underviser kan det ofte være frustrerende at være med på sidelinjen og se de unge kæmpe på den måde. Vi gør vores bedste for at vejlede og rådgive dem. Både fordi vi gerne vil hjælpe dem godt igennem, og fordi det er rigtig svært at være vidne til deres kamp. Vi kan føle os helt magtesløse på deres vegne.

Vores mål er at hjælpe de unge med at håndtere frustration, bekymring og andre reaktioner i forhold til at være ung og skulle præstere som studerende. På vores kurser lærer de at forstå, hvad præstationsangst er for en størrelse, og hvordan de helt konkret kan berolige sig selv – gennem simple teknikker. Så de ikke blot svinger mellem på den ene side hektisk stress og på den anden side kollaps i fortvivlelse og manglende motivation.

Skal vi hjælpe dig med at hjælpe din elev eller dit barn?

Få 3 gratis råd til eksamensangst

Du tilmelder dig samtidig vores nyhedsbrev

TESTIMONIALS

Det var et meget lærerigt kursus. Jeg har lært min krop, mine følelser og fysiske reaktioner bedre at kende. Øvelserne jeg har lært, er nemme og jeg kan lave dem diskret. På kurset mod eksamensangst er der en god stemning, og der bliver taget hensyn til mine personlige behov.

Katrine, 1.g, 16 år

Jeg kan allerede mærke en stor forskel fra inden kurset begyndte til nu. Min nervøsitet omkring eksaminer er blevet formindsket, og karaktergivningen er blevet en lettere proces. Selve kurset var en fantastisk oplevelse, hvor jeg fandt ud af, at mange andre gik og bar på de samme følelser og tanker som jeg. Det var et utrolig åbent og sikkert forum at være i. Dette kursus mod eksamensangst er helt sikkert noget, som jeg vil kunne bruge til min eksaminer i 3.G og fremover.

Laura, 3.g, 19 år

Jeg har aldrig kunne se nervøsitet som noget positivt. Jeg har altid fokuseret på de svagheder, jeg synes, jeg har haft i forbindelse med eksamen, men det har ændret sig. Igennem disse kurser har jeg kunne vende nogle af mine negative tanker omkring mig selv og min præstation til noget positivt. Nervøsitet behøver ikke være en dårlig ting, det kan presse mig til at blive bedre. Og jeg skal stole på mig selv og mine evner, for jeg er god nok. Det er de vigtigste ting, som jeg har taget med mig herfra. Tusind tak

Kvinde, 21 år, bachelorstuderende

KORT OM @ease

Teamet bag @ease består af psykoterapeuter og psykologer, der alle har flere års erfaring med arbejdet med unge og de udfordringer, man kan stå i som ung – så som eksamensangst.

KURSUSADRESSE

Sankt Peders Vej 4, st., 2900 Hellerup.

KONTAKT


Mobil 22 17 45 85