Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/at-ease.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5812
1:1-SESSION -

1:1-SESSION

Få ro og styrke til eksamen
i dit eget tempo

Har du brug for hjælp til din eksamensangst, men er du ikke klar til at melde dig på et kursus, så kan du booke individuelle samtaler med én af os.

Vi vil komme igennem de samme virkningsfulde elementer og øvelser som på kurset, men alt vil være tilpasset helt til dig og dine behov. På den måde kan du arbejde med din eksamensangst i dit eget tempo, når det passer for dig.

I de individuelle sessioner kan du tale om alt det, der fylder. Både i forhold til studiet og livet som ung. Vores erfaring er, at mange unge er pressede fra flere sider – og at det kan sætte sig som eksamensangst.

 

Praktisk information

Det er muligt at få tid til individuelle sessioner på hverdage mellem kl. 8.00 og 17.00.
Sessionerne foregår i Kronprinsessegade 46E, 1. Sal.
Det koster 800 kr., som du kan betale kontant eller via Mobile Pay.
Ved afbud 24 timer før en aftale, finder vi en ny tid. Ved senere afbud eller udeblivelse betales det fulde beløb.

TESTIMONIALS

Det var et meget lærerigt kursus. Jeg har lært min krop, mine følelser og fysiske reaktioner bedre at kende. Øvelserne jeg har lært, er nemme og jeg kan lave dem diskret. På kurset mod eksamensangst er der en god stemning, og der bliver taget hensyn til mine personlige behov.

Katrine, 1.g, 16 år

Jeg kan allerede mærke en stor forskel fra inden kurset begyndte til nu. Min nervøsitet omkring eksaminer er blevet formindsket, og karaktergivningen er blevet en lettere proces. Selve kurset var en fantastisk oplevelse, hvor jeg fandt ud af, at mange andre gik og bar på de samme følelser og tanker som jeg. Det var et utrolig åbent og sikkert forum at være i. Dette kursus mod eksamensangst er helt sikkert noget, som jeg vil kunne bruge til min eksaminer i 3.G og fremover.

Laura, 3.g, 19 år

Jeg har aldrig kunne se nervøsitet som noget positivt. Jeg har altid fokuseret på de svagheder, jeg synes, jeg har haft i forbindelse med eksamen, men det har ændret sig. Igennem disse kurser har jeg kunne vende nogle af mine negative tanker omkring mig selv og min præstation til noget positivt. Nervøsitet behøver ikke være en dårlig ting, det kan presse mig til at blive bedre. Og jeg skal stole på mig selv og mine evner, for jeg er god nok. Det er de vigtigste ting, som jeg har taget med mig herfra. Tusind tak

Kvinde, 21 år, bachelorstuderende

KORT OM @ease

Teamet bag @ease består af psykoterapeuter og psykologer, der alle har flere års erfaring med arbejdet med unge og de udfordringer, man kan stå i som ung – så som eksamensangst.

KURSUSADRESSE

Sankt Peders Vej 4, st., 2900 Hellerup.

KONTAKT


Mobil 22 17 45 85