Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/at-ease.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5812
KURSUS I EKSAMENSANGST -

KURSUS I EKSAMENSANGST

Få ro, fokus og styrke til eksamen

Kæmper du med stress over ikke at kunne nå alle dine opgaver, og har du samtidigt ambition om at få høje karakterer? Føler du dig helt alene med det, og tror de andre har helt styr på deres liv? Her får du redskaber, der hurtigt hjælper dig til at få overblik og ro.

Er du overvældet af alt det, du skal læse og jonglere med på universitetet? Har du konstant dårlig samvittighed over, ikke at studere non-stop? Og dræner din præstationsangst dig fuldstændigt? Vi har teknikker, der hurtigt kan hjælpe dig.

Er du forældre eller underviser til en ung, der kæmper med præstations- og eksamensangst? Er det svært for dig at hjælpe, og føler du dig ind imellem magtesløs over for den uro og panik, som den unge oplever? Vi kan hjælpe dig, ved at hjælpe den unge.

KORT OM @ease

Teamet bag @ease består af psykoterapeuter og psykologer, der alle har flere års erfaring med arbejdet med unge og de udfordringer, man kan stå i som ung – så som eksamensangst.

KURSUSADRESSE

Sankt Peders Vej 4, st., 2900 Hellerup.

KONTAKT


Mobil 22 17 45 85